Το πλάνο για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιεράπετρα


 Ο Δεκέμβρης και η εορταστική περίοδος πλησιάζουν, το ίδιο και οι προετοιμασίες της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α για τις δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα στον Δήμο της Ιεράπετρας.

Ο φετινός προγραμματισμός θα είναι εκ των πραγμάτων διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές τόσο γιατί η εορταστική περίοδος συμπίπτει με την αλλαγή σκυτάλης στην δημοτική αρχή μετά από εννιά χρόνια αλλά και γιατί η διαφαινόμενη κατάργηση του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δεν αφήνει πολλά οικονομικά περιθώρια.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος Μαρία Σακκαδάκη αυτές τις μέρες γίνεται ένας έλεγχος στο χριστουγεννιάτικο στολισμό που υπάρχει και από τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να τοποθετείται στην πόλη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκδηλώσεις ήδη υπάρχουν κάποιες προτάσεις και αιτήσεις από φορείς και συλλόγους της περιοχής για διάφορες δράσεις είτε στην πλατεία είτε στην αίθουσα Μελίνα, ενώ παράλληλα υπάρχει και ενδιαφέρον από επιχειρηματίες να τοποθετήσουν παιδικά παιχνίδια στην πλατεία, κάτι το οποίο θα εξεταστεί.

Κάτι το οποίο συζητείται επίσης είναι η τοποθέτηση απ’ τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και το αν αυτά θα μπουν στην κεντρική πλατεία ή τριγύρω απ’ αυτή.

Όσο για την καθιερωμένη πλέον φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου εκεί δεν έχουν παρθεί ακόμα οι τελικές αποφάσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τοποθετηθεί το ίδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει προμηθευτεί ο Δήμος Ιεράπετρας. Η ημερομηνία της φωταγώγησης δεν έχει αποφασιστεί ούτε και το είδος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν. Όπως λέει η κα Σακκαδάκη είναι σίγουρο πως στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συμμετέχει η χορωδία και φιλαρμονική της πόλης ενώ γίνονται συζητήσεις για το αν θα έρθει κάποιος άλλος καλλιτέχνης για να πλαισιώσει την εκδήλωση.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη