Βρέθηκε ο 54χρονος που είχε χαθεί στην Ιεράπετρα

 


Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ο 54χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής του οποίου οι συγγενείς είχαν χάσει τα ίχνη του το πρωί της Τετάρτης.

Όπως είχαμε αναφέρει, ο 54χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα νοητικής στέρησης βρισκόταν με τα συγγενικά του πρόσωπα που τον φροντίζουν, σε θερμοκήπιο στην περιοχή του Άξιον Εστί, κοντά στο Κεντρί και μέσα σε λίγο χρόνο χάθηκε από την προσοχή τους. Όσο και να προσπάθησαν να τον εντοπίσουν, δεν τα κατάφεραν και άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία καθώς και το Ράδιο Λασίθι, ώστε να αρχίσει η προσπάθεια αναζήτησης αλλά και δημοσιοποίησης της εξαφάνισης.

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας από το Ράδιο Λασίθι, ένας διερχόμενος οδηγός στην ορεινή περιοχή του οικισμού Καπίστρι, τον εντόπισε και τον αναγνώρισε μέσα από τη φωτογραφία που είχε δημοσιοποιηθεί. Χωρίς να χάσει λεπτό, έμεινε κοντά στον εξαφανισμένο από την οικογένειά του άνδρα και αναζήτησε το τηλέφωνο της κουνιάδας του που και αυτό είχε δημοσιοποιηθεί, την οποία κάλεσε και της είπε τα ευχάριστα νέα.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο 54χρονος βρέθηκε πάλι στην οικογένειά του μετά από μια περιπέτεια 5ωρης περιπατιτικής περιπλάνησης στο άγνωστο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη