«Ο Σύλλογος Φίλων Τρίτης Ηλικίας πρέπει να επιστρέψει στο νέο Γηροκομείο που είναι ο φυσικός του χώρος»

 


Με φανερή την ικανοποίησή του από τη χθεσινή συνάντηση με το Δήμαρχο Ιεράπετρας μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας, Νίκος Μιαούλης.

Η συνάντηση όπως είπε έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Φραγκούλης μας τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό των ηλικιωμένων της δομής, ανέφερε ο κ. Μιαούλης. Ο ίδιος τόνισε πως θεωρεί πως οι εξελίξεις που δρομολογούνται θα δικαιώσουν το έργο που έχει κάνει τις τελευταίες δεκαετίες ο Σύλλογος Φίλων Τρίτης Ηλικίας ο οποίος θα επιστρέψει τελικά στο φυσικό του χώρο που είναι το νέο, ανακαινισμένο, Γηροκομείο.

Ο κ. Μιαούλης ανέφερε πως ο Σύλλογος πρόσφατα έχει τροποποιήσει το καταστατικό του και πλέον είναι σε θέση να αναλάβει νόμιμα τη φροντίδα των ηλικιωμένων και έτσι τελικά εφόσον υπάρξει μια καλή συνεργασία και καλή πρόθεση και από την πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας, όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα μπορούν να ξεπεραστούν.

Στόχος του Συλλόγου είναι να μεταφερθεί ο Σύλλογος με τους ωφελούμενους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους στο νέο χώρο που πρόσφατα εγκαινιάστηκε και πιθανόν εντός της χρονιάς να είναι σε θέση να λειτουργήσει, ενώ ο αριθμός ηλικιωμένων που φιλοξενεί τώρα ο Σύλλογος είναι περίπου ίδιος με όσους προβλέπεται να φιλοξενηθούν στο νέο χώρο (περίπου 40) και έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα επιλογής προσώπων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη