Στη συνάντηση με Μητσοτάκη ο πρόεδρος των Αγροτικών Συλλόγων Χανίων μετά από πρόσκληση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων


 Στην Αθήνα θα μεταβεί, εκ μέρους των αγροτικών Μπλόκων της Κρήτης, ενόψει της συνάντησης της αντιπροσωπείας με τον Πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων και μέλος της Διοίκησης του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Χανίων, Μανούσος Σταυριανουδάκης.

Μια απόφαση που όπως λέει ο κ. Σταυριανουδάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι προέκυψε μετά από πρόσκληση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων με σκοπό να συμπεριληφθεί και ένας εκπρόσωπος από πλευράς Κρήτης στη σημερινή συνάντηση.

Ο κ. Σταυριανουδάκης ανέφερε πως οι αγρότες  που συμμετέχουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί στη δυτική Κρήτη, αν και προσκλήθηκαν, αποφάσισαν να μην πάνε στη συνάντηση που έγινε το Σάββατο με τον Υπουργό κ. Αυγενάκη περιμένοντας τις εξελίξεις από τη σημερινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Πλέον, αύριο Τετάρτη, είναι προγραμματισμένες γενικές συνελεύσεις και επαφές με τις επιτροπές μπλόκων σε πανελλήνιο επίπεδο με σκοπό να παρθούν οι αποφάσεις για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη