Κοινή επίσκεψη στον Υπουργό Υγείας ετοιμάζουν οι τέσσερις Δήμαρχοι του Λασιθίου για τα προβλήματα των Νοσοκομείων

 


Στο Οροπέδιο Λασιθίου συναντήθηκαν την Κυριακή και οι τέσσερις Δήμαρχοι Λασιθίου με σκοπό να συζητηθούν αρκετά τρέχοντα θέματα που αφορούν όλο το νομό και να φανούν τα περιθώρια συνεργασίας που υπάρχουν μεταξύ των τεσσάρων Δήμων για κοινές διεκδικήσεις.

Οι επικείμενες εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης ήταν ένα απ’ τα θέματα που απασχόλησαν τις συζητήσεις με σκοπό να υπάρξει μια κοινή γραμμή προς όφελος όλου του νομού.

Οι τελευταίες εξελίξεις στα Νοσοκομεία του νομού που προέκυψαν μετά την απόφαση μετακίνησης ιατρού από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας σε αυτό του Αγίου Νικολάου βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης και όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο Δήμαρχος Οροπεδίου κ. Αθανασάκης, αποφασίστηκε να ζητηθεί μια συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία θα παραστούν και οι τέσσερις δήμαρχοι με στόχο να υπάρξει μια κοινή διεκδίκηση που θα στοχεύει σε ομαλοποίηση της κατάστασης.

Για το λόγο αυτό οι Δήμαρχοι σύντομα, πιθανότατα εντός της εβδομάδας, θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση στην οποία θα συζητηθεί αναλυτικά το πλαίσιο διεκδίκησης και στη συνέχεια θα κλειστεί άμεσα ραντεβού με το Υπουργείο Υγείας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη