Mήνυμα αφύπνισης από τον Άγγελο Τσιαμούρα ένα χρόνο μετά το δυστύχημα των Τεμπών


 Η περασμένη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την επέτειο ενός χρόνου από το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους και άφησε άλλους με σοβαρά προβλήματα υγείας. Όχι μόνο οι μνήμες αλλά και όσα έγιναν και συνεχίζουν να εξελίσσονται γύρω από τη διερεύνηση της υπόθεσης τόσο από τη δικαιοσύνη όσο και από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την ειδική εξεταστική επιτροπή μπήκαν ξανά στο μικροσκόπιο και φάνηκε για άλλη μια φορά πόσο λίγα πράγματα έχουν γίνει τόσο στο κομμάτι της απόδοσης ευθυνών αλλά και στην στήριξη όλων όσοι επέζησαν και τις οικογένειές τους.

Ένα απ’ αυτούς είναι ο Άγγελος Τσιαμούρας από την Ιεράπετρα ο οποίος ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας που βοήθησε να σωθούν ανθρώπινες ζωές , έχει γίνει γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει τιμηθεί εντός και εκτός χώρας για την προσφορά του.

Ο 19χρονος σήμερα Άγγελος μίλησε στο Ράδιο Λασίθι εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την αγανάκτησή του για όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο με αποκορύφωμα τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής η οποία, όχι μόνο από τον ίδιο, έχει κατηγορηθεί για μονομέρεια στην εξέταση μαρτύρων και εξυπηρέτηση κυβερνητικών συμφερόντων.

Το δικό του μήνυμα ήταν απλό αλλά ξεκάθαρο με τον Άγγελο να ζητά από όλους να παρακολουθήσουν προσεκτικά όσα εξελίσσονται, να αντιληφθούν την προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρείται και τελικά όλοι μαζί από κοινού να προσπαθήσουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και διοικείται η χώρα μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη