Η Wolt τώρα διαθέσιμη και στην Ιεράπετρα


 Η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ιεράπετρα, επεκτείνοντας την παρουσία της στην Κρήτη, ενώ παράλληλα συνεχίζει δυναμικά το πλάνο της γεωγραφικής της επέκτασης στη χώρα μας. 

Έτσι, από την Τετάρτη 13 Μαρτίου, οι χρήστες της εφαρμογής της Wolt στην Ιεράπετρα, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 20 επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή για την εν λόγω πόλη.

Μάλιστα, στην πλατφόρμα βρίσκεται αποκλειστικά διαθέσιμο το πιο γνωστό και αγαπημένο ψητοπωλείο της πόλης, «Special». Ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, με τις παραγγελίες να αποστέλλονται μέσω Wolt Delivery, Self-Delivery ή και με βάση ένα υβριδικό μοντέλο, όπου οι επιχειρήσεις αποστέλλουν τις παραγγελίες τους και με τους δύο παραπάνω τρόπους. 

Παράλληλα η Wolt διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκης και Κρητικός, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους με ευκολία και να τα παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους. 

Ξεκινώντας τη λειτουργία της στην Ιεράπετρα, η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή της επέκταση ανά την Ελλάδα, φτάνοντας συνολικά τις 24 πόλεις στις οποίες οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την εμπειρία της χρήσης της εφαρμογής της Wolt.  

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη