Top News

Σύλληψη 2 ημεδαπών για ζωοκλοπή στο Ηράκλειο

 


Είχαν αφαιρέσει 93 αιγοπροβατοειδή από ημεδαπό

 

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της (30.03.2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για ζωοκλοπή.  

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες  της 29.03.2024 ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Μινώα- Πεδιάδας, 93 αιγοπροβατοειδή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς  εντόπισαν σε περιφραγμένο χώρο που χρησιμοποιούν οι ανωτέρω ημεδαποί τα  αιγοπροβατοειδή τα οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στον ιδιοκτήτη τους .

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κλοπή 

Συνελήφθησαν χθες (31.03.2024) απογευματινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

 

Ειδικότερα ανωτέρω ημεδαποί εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε περιφραγμένο χώρο του μηχανοστασίου Δήμου Χερσονήσου κατά το χρόνο που αφαιρούσαν πετρέλαιο από   απορριμματοφόρο  όχημα .

 

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (02.04.2024) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Αστυνομικών Άμεσης Δράσης Ηρακλείου , δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους αλλοδαπούς  βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 36 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

 

Προανάκριση διενεργείται από το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών     

 Συνελήφθη , χθες (02.04.2024) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Ηρακλείου και της Ομάδας Ελέγχου  Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, ημεδαπός   κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίσθηκε να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημα τους όπου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ακολούθησε έρευνα στην οικία του. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 166,85 γραμμάρια κάνναβης .

 

Προανάκριση διενεργείται από το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή

Συνελήφθη άμεσα χθες το πρωί (02.04.2024) από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία αλλοδαπού ότι ενώ καθόταν σε δημόσιο χώρο,  άγνωστος  του αφαίρεσε σακίδιο  που περιείχε  ηλεκτρονικό υπολογιστή  και προσωπικά έγγραφα ,αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας αναζήτησαν και εντόπισαν τον αλλοδαπό  στην κατοχή του όποιου βρήκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία απέδωσαν στον κάτοχο του.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων .


Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη στο Ηρακλειο

 

 

Συνελήφθη χθες το βράδυ (02.04.2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, ημεδαπός ο οποίος εμπλέκεται σε   τροχαίο  ατύχημα με εγκατάλειψη, κατηγορούμενος   για επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, χθες (02.04.2024) βραδινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ο ανωτέρω  ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε ΙΧΕ αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε ημεδαπή η οποία διέσχιζε οδό από διάβαση πεζών και αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες.

Μετά από αναζητήσεις   αστυνομικών  των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηρακλείου και Ρεθύμνου , από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης ο ανωτέρω οδηγός εντοπίσθηκε να κινείται επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και ακινητοποιήθηκε.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηράκλειου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου .

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 Σύλληψη δυο ημεδαπών για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν 12.060 ευρώ,

2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες (03.04.2024) το μεσημέρι  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της  νομοθεσίας περί ναρκωτικών.    

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε   έλεγχος στο όχημα που οδηγούσε ημεδαπός σε περιοχή  του Δήμου Ρεθύμνου  κατά τη διάρκεια του οποίου  βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από έτερο ημεδαπό.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες  και σε χώρους που χρησιμοποιούν οι ημεδαποί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

·         Χρηματικό ποσό 12.060 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα

·         4 συσκευές κινητών τηλεφώνων

·         2 ΙΧΕ αυτοκίνητα   ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων   

  Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

 

 Ανακοινώνεται, ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, την Κυριακή 07.04.2024 κατά τις ώρες 07:30 έως 14:00, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024».

Ειδικότερα:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο κάτωθι οδικό δίκτυο:

·         Οδό Σπ. Μουστακλή, σε όλο το μήκος της.

·         Λεωφόρο Παναγιωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον Κόμβο Γιοφύρου προς την οδό Λακωνίας.

·         Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, σε όλο το μήκος της και σε όλες τις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο της.

·         Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου σε όλο το μήκος της και σε όλες τις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

·         Οδό Υακίνθου, στο τμήμα της από οδό Τυρταίου έως Λ. Σοφ. Βενιζέλου (εξαιρούνται τα οχήματα που εξέρχονται την οδό Πελασγών και κατευθύνονται προς την οδό Μάχης Κρήτης).

·         Λεωφόρο Μίνωος, στο τμήμα της από την οδό Μάχης Κρήτης έως και την Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Σοφ. Βενιζέλου).

·         Οδό Εφόδου στο τμήμα της από την οδό Πελασγών έως και την Λ. Σοφ. Βενιζέλου.

·         Οδό Αρχ. Μακαρίου, στο τμήμα της οδού από την οδό Σακουλιέρηδων έως και την Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου.

·         Οδό Δαμβέργηδων, στο τμήμα της οδού από Σακουλιέρηδων έως και την Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου.

·         Οδοί Μελιδώνη, Αντ. Συριακοί και Χαρκούτση, στα τμήματα των οδών από Σκορδυλήδων έως και την Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου.

·         Οδό Σκορδυλήδων, από κυκλικό κόμβο έως Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου.

·         Οδό Γιαμαλάκη, στο τμήμα της οδού από 1878 έως και Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου (εξαιρούνται τα οχήματα που κατευθύνονται σε ιδιωτικό πάρκινγκ).

·         Οδό Γρεβενών, στο τμήμα της από την οδό Λ. Σοφ. Βενιζέλου έως και την οδό Λυσιμάχου Καλοκαιρινού.

·         Οδό Μητσοτάκη, στο σύνολο της.

·         Οδό Θεοτοκοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Λυσιμάχου Καλοκαιρινού έως και την οδό Μητσοτάκη.

·         Οδό Λαχανά, από την οδό Μητσοτάκη έως και την πάροδο οδού Λαχανά.

·         Οδό Μονής Αγκαράθου από την Λ. Σοφοκλή. Βενιζέλου έως και την οδό Μητσοτάκη.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες ώρες απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων, στο κάτωθι οδικό δίκτυο:

·         Οδό Σπ. Μουστακλή.

·         Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου.

·         Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου. 

·         Οδό Μητσοτάκη.

Αντιδρομείται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Λυσιμάχου Καλοκαιρινού, στο τμήμα της από την οδό Γρεβενών έως και την οδό Γιάννη Χρονάκη.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της δ.ε. Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου κατά τις ώρες εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων , θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

 


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη