Φεστιβάλ Μπύρας στο Μύρτος στις 22 και 23 Ιουνίου

 


Κρήτη. Θάλασσα, ήλιος, παραλίες, βουνά, παράδοση, αντικριστό, φαράγγια, σαρίκι, ρακί, λάδι, ντομάτα, ξύγαλο, τυρί, χόρτα. Κάπου εκεί θα τελείωνε κανείς τη λίστα για το νησί μας, που προσφέρει αμέτρητες επιλογές για διακοπές, χαλάρωση, διασκέδαση και καλό φαγητό…

Ξεχνάμε κάτι; Σίγουρα ναι. Τι είναι αυτό; Η μπύρα! Ναι, ναι τη μπύρα.

Ξανθιές, μελαχρινές, καστανές, κόκκινες, κεχριμπαρένιες, μαύρες , τα είδη είναι πολλά και για όλα τα γούστα.

Οι μικριζυθοποιοί της Κρήτης έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι με μερικές από τις μπύρες τους να καταναλώνονται μετά μανίας και να προσδίδουν μια ακόμα επιλογή για τους επισκέπτες του νησιού από ολόκληρο τον κόσμο.

Τουλάχιστον 15 ενεργές μικροζυθοποιίες παράγουν εξαιρετικό προϊόν, με τρέλα και μεράκι. Φέτος αρκετές από αυτές, δίνουν ραντεβού στο Μύρτος, στο μικρό χωριό του Δήμου Ιεράπετρας για να παρουσιάσουν την… πραμάτεια τους.

1ο CRETAN BEER FESTIVAL ΣΤΟ ΜΥΡΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις 22 και 23 Ιουνίου για δύο μέρες, στο Μύρτος στην κεντρική πλατεία του χωριού, χτυπάει η καρδιά της Κρητικής Μπύρας.

Solo, Kasta, Cantia, Notos, Χάρμα, Χάος, Lafkas, Dedalos θα στήσουν τις κάνουλές τους, θα φέρουν τα μπουκάλια τους και μαζί με τον Τουριστικό Σύλλογο Επαγγελματιών Μύρτου, θα στήσουν ένα διήμερο γλέντι για την επίσημη αγαπημένη του καλοκαιριού, παρέα με τα συγκροτήματα Everdie και Boogie Busted με νότες ροκ, τζαζ, swing από την Ιεράπετρα και φυσικά με φαγητό. Το κυριότερο με… μπόλικη τρέλα.

Πρόκειται για το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για κρητική μπύρα που διοργανώνεται στην Κρήτη και που στόχο έχει να παρουσιάσει στους επισκέπτες την ποιότητα του προϊόντος που μέρα με την ημέρα κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους.

Το φιλόξενο Μύρτος στη Νότια Κρήτη με την μεγάλη αμμώδη παραλία του σας περιμένει για Beerάκι και όχι μόνο…

Διοργάνωση:

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΡΤΟΥ

Με την υποστήριξη:

Δήμος Ιεράπετρας

Κοινότητα Μύρτου


Advertisement

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη