Φεστιβάλ Θεάτρου Ιεράπετρας: Κάλεσμα προς επαγγελματίες για χορηγίες και σε καλλιτέχνες για ιδέες και δράσεις


 Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 12ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, προσκαλεί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους να συμμετάσχουν ενεργά στην προφεστιβαλική εβδομάδα 20-26 Οκτωβρίου, προσφέροντας τις γνώσεις, την ενέργεια και την αγάπη τους για το θέατρο και τον πολιτισμό.

Αν αγαπάτε το θέατρο, την τέχνη και θέλετε να συμβάλετε σε μία μοναδική πολιτιστική εμπειρία, σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής του ερασιτεχνικού θεάτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Τηλέφωνο: 6932245205, Σοφία Τσαντηράκη

Email: sftheatrou.ier@gmail.com

Η προσφορά σας θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία του φεστιβάλ και στη στήριξη του πολιτισμού στην περιοχή μας. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να δημιουργήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές!

“Στηρίξτε τον Πολιτισμό: Γίνετε Χορηγός του 12ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας”

Αγαπητοί επαγγελματίες της Ιεράπετρας, το 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου πλησιάζει και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής πολιτιστικής διοργάνωσης ως χορηγοί. Με τη δική σας πολύτιμη συνδρομή, όχι μόνο θα στηρίξτε την προώθηση του θεάτρου και των τεχνών στην πόλη μας, αλλά θα ενισχύσετε και την προβολή της επιχείρησής σας σε ένα ευρύ κοινό καθώς οι μεγάλοι χορηγοί θα συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα του φεστιβάλ και σε αναρτημένα μπάνερ σε όλη την πόλη, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, καθώς και στις σελίδες μας στα social media, με αναφορές, άρθρα και φωτογραφίες, προσφέροντάς σας ουσιαστική προβολή.

Η οικονομική σας στήριξη θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας εξαιρετικής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα θα αναδείξει την κοινωνική σας ευαισθησία και προσφορά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε τον πολιτισμό της Ιεράπετρας! 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Τηλέφωνο: 6932245205, Σοφία Τσαντηράκη

Email: sftheatrou.ier@gmail.com

 

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας

Διοργάνωση 12ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη