Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της Μαρινέλλας – Με σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό στη ΜΕΘ

 


Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Μαρινέλλας, που νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στη ΜΕΘ του «Υγεία» με αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Τη νύχτα υπήρχαν κάποιες αισιόδοξες ενδείξεις, ωστόσο οι γιατροί τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την πορεία της.

Η Μαρινέλλα είχε χθες τη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο, για την οποία είχαν προηγηθεί πολύωρες πρόβες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν βγει στο καμαρίνι της ένιωθε έντονο πονοκέφαλο.

Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, έχοντας βαθύτατο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό, βγήκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδά. Στο τρίτο τραγούδι, καθώς ερμήνευε το «Εγώ κι εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά), άρχισε να γίνεται έντονα αντιληπτό ότι κάποιο πρόβλημα υπήρχε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής.

Αμέσως έσπευσε δίπλα της ο προσωπικής της γιατρός και καλός της φίλος που βρισκόταν εκεί, καθώς και οι κοντινοί της συνεργάτες, οι οποίοι την οδήγησαν πίσω στο καμαρίνι της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Υγεία».

Στο «Υγεία» υπεβλήθη σε εξονυχιστικές εξετάσεις και σε μαγνητική, που έδειξε εγκεφαλική αιμορραγία. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κόρη της Τζωρτζίνα, αλλά και φίλοι και στενοί της συνεργάτες που αγωνιούν για την τραγουδίστρια.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

«Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται νεότερη ενημέρωση από το «Υγεία» για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη