Ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης από την Ελένη Γαλεράκη που θα τρέξει σε όλη την Κρήτη ξεκινώντας από την πλατεία Ιεράπετρας

 


Η Ελένη Γαλεράκη κατάγεται από Κρήτη και Βρετανία. Πριν από 8 χρόνια αποφάσισε ότι ήθελε να γράψει μια διαφορετική ιστορία ζωής και ξεκίνησε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης αφού εγκατέλειψε τον επιχειρηματικό κόσμο μετά από 20 χρόνια πορείας.

Όσο ήταν στην Κρήτη βρήκε την ηρεμία και ανακάλυψε το τρέξιμο και το πάθος της να βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους και στη φύση. Όταν ήταν 39 ετών, η ζωή της έκανε μια ανατροπή 180 μοιρών και ένιωσε καλύτερα από ποτέ στη ζωή της. Παρόλο που ξεκίνησε να τρέχει μόλις πριν από λίγα χρόνια, είχε σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στο βάθρο σε αγώνες αποστάσεων έως και 160km, μεταξύ άλλων και 3 παγκόσμια ρεκόρ.

Το 2023 έτρεξε στον νομό Χανίων 250 χλμ σε 52 ώρες χωρίς ύπνο για να συγκεντρωθούν χρήματα για την νεοσύστατη Ομάδα Διάσωσης Χανίων. Όποτε έχει μια ιδέα που θέλει να διαδοθεί, πάντοτε σκέφτεται πώς μπορεί να εντάξει το τρέξιμο για την υλοποίησή της.

Aύριο, Σάββατο, με εκκίνηση από την πλατεία της Ιεράπετρας η Ελένη Γαλεράκη ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι προς τα Χανιά με στόχο την ευαισθητοποίηση για την οδική ασφάλεια στους δρόμους της Κρήτης. Μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι περιέγραψε τους στόχους αυτής της προσπάθειας η οποία θα διαρκέσει επτά μέρες με παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλο τη νησί.

Ακούστε περισσότερα και δείτε παρακάτω το πρόγραμμα όλων των δράσεων:

Ακούστε αναλυτικά:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη