Στοιχεία σοκ για την εμπλοκή ανηλίκων στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που βρίσκεται υπό έρευνα στην Ιεράπετρα


 Η μεγάλη και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής και κατέληξε με τη σύλληψη πέντε ατόμων αλβανικής καταγωγής και την εύρεση μικρών ποσοτήτων κοκαΐνης και ηρωίνης συσκευασμένα και έτοιμα προς διακίνηση φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή για την εξάρθρωση ενός κυκλώματος που λειτουργούσε στην Ιεράπετρα.

Όπως γράφαμε στο radiolasithi.gr από την Παρασκευή, η αστυνομική επιχείρηση ήρθε μετά την αξιοποίηση στοιχείων και παρακολούθηση των υπόπτων μέχρι να αποφασιστεί ο χρόνος της επέμβασης. Το γεγονός των πέντε συλλήψεων ατόμων γνωστών στην τοπική κοινωνία, πολλοί με οικογένειες και παιδιά, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε αρκετούς και έτσι στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα, Δευτέρα, πολλά νέα στοιχεία και πληροφορίες έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Εκεί που δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα για την ώρα είναι η εξακρίβωση στοιχείων που αφορούν ανηλίκους ,νεαρούς ενήλικες και το συγγενικό τους περιβάλλον, που εμπλέκονταν στη διακίνηση ναρκωτικών τα οποία τους προμήθευαν όλα ή κάποια απ’ τα άτομα που συνελήφθησαν. Όπως μαθαίνουμε στο Ράδιο Λασίθι πλέον ο κύκλος των ερευνών σύντομα θα αρχίσει να ανοίγει πολύ και δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα αφού υπάρχει η εκτίμηση πως το κύκλωμα που δρούσε στην περιοχή είναι μεγαλύτερο από όσο υπολογιζόταν αρχικά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την τύχη των πέντε οι οποίοι βρίσκονται υπό κράτηση, το πρώτο συμπέρασμα θα βγει την Τρίτη όταν και θα απολογηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Λασιθίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη