Top News

Με άρωμα και γεύσεις Ιεράπετρας το φετινό MasterChef


 Το MasterChef επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το Λασίθι έχει κάνει έντονη την παρουσία του! Ο Μπάμπης Ανωγιαννάκης από την Ιεράπετρα και ο Λευτέρης Τσαμπανάκης από το το Μακρύ Γιαλό, διεκδίκησαν και κέρδισαν και οι δύο λευκή ποδιά, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στον φετινό MasterChef.

Ο Μπάμπης Ανωγιαννάκης, δε θα χτυπούσε την πόρτα του MasterChef αν η σύζυγός του δε δήλωνε συμμετοχή εκ μέρους του και οι κριτές έμειναν έκπληκτοι, όταν άκουσαν την ιστορία του με το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. «Είχα πάει με τη γυναίκα μου μία βόλτα σε μία ταβέρνα σε ένα χωριό και της λέω να ένα ωραίο μαγαζί για να πάρουμε και βγαίνει αυτός που την είχε και λέει την πουλάω. Δεν είχα καμία απολύτως σχέση με τη μαγειρική. Ήταν μία φλασιά που μου βγήκε σε καλό», αποκάλυψε ο 40χρονος από την Ιεράπετρα.

Ο Μπάμπης αναμετρήθηκε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο τον Αντώνη, αλλά οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν τη λευκή ποδιά στον Μπάμπη, που δικαίωσε το ένστικτο της γυναίκας του.

Ο Λευτέρης Τσαμπανάκης πάλι, τα τελευταία 11 χρόνια δουλεύει σε επαγγελματικές κουζίνες ενώ με πολύ χιούμορ είπε στους κριτές πως έχει σκεφτεί να καλογερέψει αν δε βρει κάποια γυναίκα να παντρευτεί!

Ο Λευτέρης ήρθε αντιμέτωπος με τη Luliana και τελικά εκείνος ήταν που κατάφερε να φορέσει τη λευκή ποδιά μαγειρεύοντας ντολμάδες θαλασσινών με ξινόχοντρο. Αφού πήρε τη ποδιά, ο Λευτέρης είπε και μια μαντινάδα όλο νόημα, «θα το φωνάξω να ακουστεί μέχρι τον Ψηλορείτη, το φετινό το έπαθλο θα το κερδίσει η Κρήτη».

Εμείς με τη σειρά μας, να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους δύο!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη