13 πενηντάευρα βρέθηκαν σε δρόμο της Ιεράπετρας αλλά δεν πρόλαβε να τα πάρει ο αέρας!

 


Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχώρησαν τρεις υπάλληλοι του Δήμου Ιεράπετρας οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες εν ώρα εργασίας βρήκαν στο δρόμο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας βρισκόταν στην οδό Κύπρου, δίπλα στο σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ κάνοντας επιδιορθώσεις στα πεζοδρόμια όταν ο ένας απ’ αυτούς αντιλήφθηκε πως στο δρόμο βρισκόταν το μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο κ. Νίκος που μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως τα χαρτονομίσματα είχαν απλά πέσει στο δρόμο και είχε αρχίσει να τα παίρνει ο αέρας και τότε τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο υπάλληλοι άρχισαν να ψάχνουν κάτω από οχήματα και τελικά βρήκαν 13 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, συνολικά 650 ευρώ

Σε κανένα δεν πέρασε η σκέψη να τα κρατήσουν και αμέσως τα παρέδωσαν στο ΑΤ Ιεράπετρας. Εκεί βρέθηκε και η κυρία που τα έχασε η οποία έδωσε λεπτομέρειες για το ποσό και το σημείο και έτσι τα χρήματα δόθηκαν σε αυτή. Μάλιστα τα χρήματα που είχε χάσει ήταν ακριβώς 650 ευρώ και έτσι τελικά όλα τα χρήματα βρέθηκαν από τους 3 υπαλλήλους και επιστράφηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδια.

Ο κ. Νίκος τόνισε πως η κίνηση αυτή θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη για τον κάθε ένα που βρίσκει κάτι που δεν είναι δικό του και δεν μπορεί να ξέρει πόση μεγάλη ανάγκη μπορεί να έχει ο καθένας οτιδήποτε ποσό κι αν χάσει. Ο ίδιος μάλιστα πριν αρκετά χρόνια είχε βρει ξανά ένα πορτοφόλι στην Ιεράπετρα το οποίο είχε παραδώσει και τότε στις αρχές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη