Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Ιεράπετρα και φυλάκιση έξι ετών στον σύζυγο


 Ένα οικογενειακό δράμα έχει εξελιχθεί την τελευταία εβδομάδα στην Ιεράπετρα, με θύμα μια Αιγύπτια γυναίκα, μητέρα τριών μικρών παιδιών, η οποία μαζί με τον σύζυγο της εργαζόταν σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες της περιοχής τα τελευταία χρόνια.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Αιγύπτιος ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα εκείνη να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και ο ίδιος να συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Η γυναίκα, νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με σοβαρά, αλλά όχι επικίνδυνα για τη ζωή της τραύματα, και μαζί της βρίσκονται και τα 3 παιδιά τα οποία σιτίζονται στο Νοσοκομείο αφού δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς ή γνωστοί που να μπορούσαν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή.

Ο άνδρας, κρατούνταν μέχρι και χθες από τις αστυνομικές αρχές και τελικά οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι ετών και βρίσκεται πλέον στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, η μεγάλη αυτή ποινή, οφείλεται στο γεγονός ότι στο παρελθόν είχαν υπάρξει κι άλλα παρόμοια βίαια περιστατικά από τον ίδιο.

Για την εξυπηρέτηση της γυναίκας και των τριών παιδιών, έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες μέρες τόσο οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, το Αστυνομικό Τμήμα αλλά και η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο φοιτούν και τα τρία παιδιά, με σκοπό να γίνει η καθημερινότητά τους στο σχολείο όσο γίνεται πιο ομαλή.

Πλέον, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια είναι πολύ σοβαρό και με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας, εξετάζεται η προσωρινή μεταφορά των παιδιών σε ειδική δομή φιλοξενίας στο Ηράκλειο μέχρι η ίδια να αναρρώσει αλλά και να είναι σε θέση να στηρίξει οικονομικά τα παιδιά της.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη