Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΕΑΣ Ιεράπετρας που ετοιμάζεται για νέες κινήσεις

 


Μια νέα σελίδα στην πολύχρονη ιστορία της φιλοδοξεί να ανοίξει η Ένωση Ιεράπετρας μετά από μεγάλα και σημαντικά οικονομικά προβλήματα τα οποία την τελευταία δεκαετία έκαναν την εμφάνισή τους.

Ο σημερινός πρόεδρος Νίκος Δασκαλάκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι παρουσιάζοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΕΑΣ μετά από τις διαδικασίες ρυθμίσεων των μεγάλων χρεών και το γενικότερου σχεδιασμού εξυγίανσης του οργανισμού ο οποίος προβλέπει μεγάλες αλλαγές.

Βασικές ενέργειες που μένει να ολοκληρωθούν είναι οι πωλήσεις των ακινήτων που σήμερα στεγάζει το σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ και άλλο ένα ακίνητο ιδιοκτησίας της ΕΑΣ με σκοπό βάση του σχεδίου εξυγίανσης να αποπληρωθούν τμήματα του χρέους προς ασφαλιστικά ταμεία και εργαζομένους.

Ο κ. Δασκαλάκης ανέφερε επίσης πως από τη νέα καλλιεργητική χρονιά θα επαναλειτουργήσει το δημοπρατήριο της ΕΑΣ, όπως και το κατάστημα αγροτικών εφοδίων. Παράλληλα θα αναζητηθούν συνεργασίες και με άλλους συνεταιρισμούς από όλη την Ελλάδα με σκοπό να δημιουργηθεί μια κοινή προσπάθεια εξαγωγικού χαρακτήρα προσανατολισμένη στο ελαιόλαδο και τα κηπευτικά.

Ακούστε αναλυτικά:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη