Ν. Φρονιμάκης: Χρόνια ερευνών έφεραν τις συλλήψεις για τα δέκα κιλά κάνναβης στην Ιεράπετρα


 Μέρα απολογιών είναι η σημερινή για τον 52χρονο και την 40χρονη που συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή  κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση 10 κιλών κάνναβης, ποσότητα που για πρώτη φορά κατάσχεται στο νομό Λασιθίου.

Ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, Νεκτάριος Φρονιμάκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι σχετικά με την υπόθεση η οποία όπως είπε ήταν υπό παρακολούθηση για πολύ καιρό και σε γενικότερο πλαίσιο εντάσσεται σε μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μερικά χρόνια σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή και πως αυτή εξελίσσεται.

Ο κ. Φρονιμάκης τόνισε πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται συλλήψεις που αφορούν μικρότερες ποσότητες ναρκωτικών και όταν προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για σοβαρότερα περιστατικά, όπως το συγκεκριμένο ή το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε πριν από λίγους μήνες, τότε γίνονται προσεκτικές κινήσεις για να έρθει το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Σχετικά με την περίπτωση των δύο κατηγορούμενων ο κ. Φρονιμάκης ανέφερε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή περισσότερων ατόμων όμως η προανάκριση συνεχίζεται με σκοπό να βρεθούν περισσότερα στοιχεία.

Ο κ. Φρονιμάκης ευχαρίστησε θερμά όλους τους αστυνομικούς της υπηρεσίας που βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία τονίζοντας πως παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό υπάρχουν άτομα που δουλεύουν νυχθημερόν, πολύ περισσότερο από το ωράριο για το οποίο πληρώνονται, ώστε να προκύπτουν τέτοια αποτελέσματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη