Στο νοσοκομείο παιδί 2,5 ετών από ξυλοδαρμό στο Ηράκλειο

 


Στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα παιδί 2,5 ετών, μετά τον ξυλοδαρμό του.

Το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο, με σημάδια από χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι του. Η υπόθεση έγινε γνωστή, έπειτα από πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, τα οποία έκαναν λόγο για φωνές μικρού παιδιού, που προέρχονταν από ένα σπίτι στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Άμεσα οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι και εντόπισαν το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα. Το 2,5 ετών κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τόσο της 21χρονης μητέρας του παιδιού, όσο και του 23χρονου συντρόφου της.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του παιδιού, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αύριο το πρωί. Παράλληλα με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από την μητέρα.

Μετά το πέρας της ιατρικής εξέτασής του, το παιδί θα παραδοθεί στον παππού και την γιαγιά από την πλευρά της μητέρας, πράγμα που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αιτήθηκαν οι ίδιοι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη