Ευχαριστήρια για δωρεές από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη στήριξή του στο έργο του, τον κύριο Αλέξανδρο Κοντοπίδη που προσέφερε ως οικονομική ενίσχυση το ποσό των 180 ευρώ στο Σύλλογο μας.

Είναι μια προσφορά στην κοινωνία μας που αποδεικνύει την αγάπη προς τον τόπο μας και την κοινωνική ευθύνη που έχει ο δωρητής μας. Το ειλικρινές του ενδιαφέρον και αυτή η βοήθειά του, αποτελούν τους καλύτερους αρωγούς για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου μας, που αποσκοπεί στην εύρυθμη και καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Επίσης το ΔΣ αναφέρει «Με οδύνη ενημερωθήκαμε για την απώλεια του προσφιλούς μας Δημήτρη Αρώνη, αγαπημένου συντοπίτη και υποστηρικτή του έργου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη στήριξή του στο έργο μας, τον Εμμανουήλ Λαμπράκη για την προσφορά του ποσού των ( 50) πενήντα ευρώ εις μνήμη του αείμνηστου Αρώνη Δημήτρη.

Οι προσφορές αυτές καταδεικνύουν την αγάπη για τον τόπο μας και το Νοσοκομείο μας, δίνοντας την πραγματική διάσταση στον κοινωνικό του ρόλο.

Η αξιόλογη αυτή βοήθειά και η πολύ καλή συνεργασία αποτελούν τους καλύτερους αρωγούς, για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου μας, που αποσκοπεί στην εύρυθμη και ασφαλέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Η Γραμματέας
Καλλιόπη Δασκαλάκη


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη