Η JYSK ανοίγει κατάστημα στην Ιεράπετρα


 Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες τους το νέο κατάστημα JYSK Ιεράπετρας και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο με εξαιρετικές προσφορές αποκλειστικά για τα εγκαίνια.

Η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Τα καταστήματα JYSK διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη για το σπίτι, από έπιπλα σπιτιού και κήπου έως στρώματα, κλινοσκεπάσματα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα JYSK είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανανέωση με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο ενώ το επιχειρηματικό της μοντέλο έχει απόλυτη επιτυχία παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι η JYSK διαθέτει σήμερα πάνω από 3.400 καταστήματα σε 48 χώρες ενώ κατά μέσο όρο δύο νέα καταστήματα JYSK ανοίγουν κάθε εβδομάδα κάπου στον κόσμο. Αυτή την Πέμπτη το επίκεντρο είναι η Κρήτη αφού είναι η σειρά της Ιεράπετρας αλλά και του Ρεθύμνου να υποδεχτούν ένα νέο κατάστημα JYSK.

Το νέο κατάστημα της JYSK στην Ιεράπετρα με χώρο πώλησης περίπου 1000 τετραγωνικά βρίσκεται στο 2ο χλμ. Ιεράπετρας – Σητείας.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια JYSK Ιεράπετρας, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

H JYSK εκδίδει και διανέμει ένα νέο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να έχει πάντα μια εξαιρετική προσφορά για όλους τους πελάτες της. 

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ στην Κρήτη διαθέτει ήδη δύο καταστήματα στα Χανιά και στο Ηράκλειο ενώ την ίδια μέρα με το κατάστημα της Ιεράπετρας θα εγκαινιαστεί και το νέο κατάστημα της JYSK στο Ρέθυμνο. Με τα καταστήματα στην Ιεράπετρα και στο Ρέθυμνο η JYSK φτάνει πλέον τα 59 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ διαθέτει και το  ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. 

Το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων JYSK δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της  σε όλη την Ελλάδα να βρουν έπιπλα και είδη για το σπίτι με σκανδιναβικό design και εξαιρετική τιμή χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την πόλη ή το νομό τους.

Με προσφορές έως και 75%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες για όλο το νομό Λασιθίου, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στην Ιεράπετρα είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί, τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες πελάτες. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη