K. Σπυριδάκη: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να χαίρεται απλά επειδή κέρδισε στο Λασίθι και στο Ηράκλειο

 


Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σπυριδάκη, η οποία μίλησε στο Ράδιο Λασίθι μεταφέροντας τις εντυπώσεις της από το χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Η κα Σπυριδάκη τόνισε πως το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι ήταν πολύ θετικό όμως η γενική εικόνα σε όλη τη χώρα δείχνει πως ο χώρος στον οποίο ανήκει έχει πολύ δουλειά να κάνει.

Ένα απ’ τα θετικά συμπεράσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι πως φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει σε αρκετές περιοχές της χώρας να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Σχετικά με τα ποσοστά ρεκόρ της αποχής η βουλευτής Λασιθίου μίλησε για την δική της εμπειρία και τα συμπεράσματα που αποκόμισε από όλη την προεκλογική διαδικασία τονίζοντας πως οι πολίτες αφενός θέλουν κυβερνητική αλλαγή ταυτόχρονα όμως έχουν χάσει την ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει με την ψήφο τους.  Παράλληλα ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα αρνητικό πως υπάρχει μεγάλη έλλειψη ενημέρωσης για τη σημασία των ευρωεκλογών και το πως επηρεάζουν άμεσα και τη δική μας χώρα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη