Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για το θάνατο Νταγιάκου στο Καθαρό

 


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης των άσκοπων πυροβολισμών που στοίχησαν τη ζωή του μπατζανάκη του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Οροπέδιο του Καθαρού.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (3/7) κατά τη διάρκεια γλεντιού για την κουρά προβάτων.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού καταναλώθηκε αρκετό αλκοόλ και δυστυχώς για μια ακόμα φορά βγήκαν τα όπλα για να πέσουν «μπαλωτιές». Μια από τις σφαίρες όμως που έριξε το όπλο του 32χρονου, κατέληξε στον συγγενή του, τον 36χρονο τον οποίο έπληξε θανάσιμα.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 32χρονος φερόμενος δράστης αναζητήθηκε αρχικά από τις αρχές και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο τμήμα όπου και συνελήφθη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, νέα τροπή πήρε σήμερα η υπόθεση, καθώς η μητέρα του θύματος και η σύζυγός του προέβησαν, δια του συνηγόρου τους Γιώργου Κοκοσάλη, σε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας, στην ανακρίτρια.

«Η οικογένεια επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της αλήθειας. Θέλει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η μητέρα και η σύζυγος του αείμνηστου Γεωργίου Νταγιάκου δήλωσαν σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του κατηγορούμενου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας. Επίσης διόρισε δύο τεχνικούς συμβούλους, την ιατροδικαστή Ελπίδα Σπανουδάκη και τον οπλουργό Ιωάννη Τσιάμπα «προς αξιολόγηση και συνεκτίμηση των αντικειμενικών ευρημάτων της δικογραφίας προκειμένου να έχουμε τοποθέτηση και ανάδειξη του αποδεικτικού υλικού στη σωστή του βάση», πρόσθεσε ο κ. Κοκοσάλης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά μέσα στην οικογένεια και ανάμεσα στις δύο αδερφές που βρίσκονται στην τραγική αυτή κατάσταση. Η σύζυγος του θύματος έχασε τον άνθρωπό της από το άνδρα της αδερφής της. «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο επιδερμικά προσεγγίστηκαν και περιγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες» επισήμανε ο κ. Κοκοσάλης κάνοντας λόγο για μονόπλευρη ενημέρωση από την μεριά του δράστη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη