Γυναίκα στην Ιεράπετρα έπεσε από το 2ο όροφο στο κέντρο της Ιεράπετρας

 


Σε ένα τραγικό περιστατικό βρέθηκαν κάτοικοι και περαστικοί στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, καθώς στις 7 περίπου το πρωί της Πέμπτης, είδαν μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος αιμόφυρτη και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα.

Γυναίκα περίπου 55 ετών, βουλγαρικής καταγωγής, η οποία διαμένει για χρόνια στην πόλη καθώς είχε παντρευτεί με Ιεραπετρίτη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο πριν λίγα χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στη Βουλγαρία, είχε πέσει από το 2ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με το παιδί της, στο κέντρο της πόλης.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, έχοντας τις αισθήσεις της αλλά με πάρα πολλά ορθοπεδικά τραύματα σε όλο της το σώμα, κάτι που κρίνει αναγκαία της μεταφορά της σε μεγαλύτερο νοσοκομείο για περαιτέρω αποκατάσταση και νοσηλεία.

Οι πρώτες πληροφορίες από το περιβάλλον της αναφέρουν πως, με τον τρόπο αυτό ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφού και άλλες φορές με άλλους τρόπους το είχε επιχειρήσει, μετά τον ξαφνικό χαμό του συζύγου της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη