Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη μετά το πολύνεκρο τροχαίο στα Χανιά


 Το πρωί του Σαββάτου, τα Χανιά «ξύπνησαν» με την είδηση ενός σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Η σφοδρή σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με ένα βαν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών νέων ατόμων, ηλικίας 15, 19 και 20 ετών.

Το σημείο του δυστυχήματος είναι γνωστό για τα επαναλαμβανόμενα τροχαία περιστατικά, γεγονός που εντείνει τις ανησυχίες για την ασφάλεια των οδηγών στην περιοχή, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο με τους νεαρούς επιβάτες εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ, κοντά στον Γαλατά, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με ένα διερχόμενο μίνι βαν. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει άλλο όχημα, χάνοντας τον έλεγχο και οδηγώντας σε μια μοιραία σύγκρουση με το μίνι βαν, το οποίο μετέφερε 19 επιβάτες.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη- Πώς συνέβηFacebook Twitter
Ανάμεσα στους επιζώντες, μια 22χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η νεαρή εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, η οποία παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους οικείους της.

Δυστυχώς, οι προσπάθειες των διασωστών να επαναφέρουν στη ζωή τους δύο νεαρούς, ηλικίας 19 και 20 ετών, δεν στέφθηκαν με επιτυχία, ενώ ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι οικογένειες των θυμάτων, καθώς και η τοπική κοινωνία, βυθίστηκαν σε βαθύ πένθος από την απώλεια των νεαρών αυτών ανθρώπων.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 22χρονη- Πώς συνέβηFacebook Twitter
Η Τροχαία ΒΟΑΚ έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος, προσπαθώντας να κατανοήσει τι οδήγησε σε αυτό το τραγικό περιστατικό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη