Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του εκλιπόντος Μανώλη Παπαδάκη


 Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα , σε όσους απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον χαμό του, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. κ. Κύριλλο και τους ιερείς για την  παρουσία τους και την ενεργό συμμετοχή τους στην Εξόδιο Ακολουθία, που μας συγκίνησε βαθύτατα.

Θα θέλαμε, επίσης, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη βουλευτή Λασιθίου Σπυριδάκη Κατερίνα, στο Δήμαρχο Φραγκούλη Μανώλη, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, το Δ.Σ. των ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, ΤΟΕΒ Καλαμαύκας και ΤΟΕΒ Καβουσίου- Παχειάς Άμμου, που τίμησαν με συλλυπητήρια ψηφίσματα και με την παρουσία τους, καθώς και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον ΓΕΩΤΕΕ για τα  μηνύματα στο πρόσωπο του εκλιπόντος. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους κατέθεσαν στεφάνια και έκαναν δωρεά στη μνήμη του για την ογκολογική κλινική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, που το προσωπικό του τα τελευταία χρόνια υπήρξε δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές.

 Ειδικά ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας στην ογκολόγο Μαρία Ροβίθη, που εκτός από εξαίρετη επιστήμονας υπήρξε στήριγμα για τον πατέρα μας και για μας, με το ενδιαφέρον και την ανθρωπιά της.  

Με εκτίμηση,

Η Οικογένεια του Μανώλη Παπαδάκη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη