NEΟ βίντεο κλιπ από τους DROWNING IN BLOOD ("Liberation" μέσα από το άλμπουμ "You've Won... But At What Cost?")

 


Οι Drowning In Blood είναι μία τετραμελής thrash metal μπάντα από το Μόντρεαλ με επικές αρμονίες, συντριπτικά riff και θέματα πολέμου, ελευθερίας, επανάστασης και απελευθέρωσης. Η μουσική τους εμφανίζει επιρροές από Metallica, Megadeth, Slayer, Toxic Holocaust, Power Trip, Kreator και Exodus με κάποια ίχνη Melodic Death Metal.


Το συγκρότημα σχηματίστηκε αρχικά από τον ντράμερ Noah Muller (πρώην False Gods), τον μπασίστα Mathieu Brunet (Tribal Bones, Atomic Threat) και τον lead κιθαρίστα/τραγουδιστή Christophe Michaud (Grimhold). Μετά από μερικές συναυλίες, το συγκρότημα αποφάσισε να πάρει έναν δεύτερο κιθαρίστα για να κάνει τις ζωντανές εμφανίσεις πιο ολοκληρωμένες και προσέλαβε τον Justin Boisvert (Grimhold). Μετά τον χωρισμό με τον Mathieu για προσωπικούς λόγους, το συγκρότημα προσέλαβε τον Nicolas Tremblay (πρώην False Gods, Eons Of Serenity) ως νέο μπασίστα.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP Crush The Weak στα τέλη του 2021 και σιγά σιγά ακούστηκαν στην τοπική σκηνή πριν κυκλοφορήσει το single τους Resist, Revolt! το 2022. Το τελευταίο τους άλμπουμ "You've Won... But At What Cost?" κυκλοφόρησε στις 9 Αυγούστου.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη