Παραιτήσεις και πιθανές νέες εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Ιεράπετρας με παράπονα μελών για «αδράνεια»

 


Τα προβλήματα, νέα και παλαιότερα, τα οποία υπάρχουν σε σχολεία της Ιεράπετρας και η κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε μετά το γεγονός της συγχώνευσης τμημάτων σε δύο τάξεις του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρα και τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαχείριση του ζητήματος, έφερε νέα δεδομένα στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Ιεράπετρας.

Μετά τις κινητοποιήσεις που έγιναν το πρωί της Τετάρτης η Ένωση συνεδρίασε το βράδυ της ίδιας μέρας και εκεί προέκυψαν παραιτήσεις δύο μελών οι οποίοι έκαναν έντονα παράπονα για την έλλειψη στήριξης και δράσεων στις προσπάθειες που έγιναν εκ μέρους των γονέων του 4ου Δημοτικού, αλλά και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές που χρειάζονται και δικαιούνται παράλληλη στήριξη την οποία δεν θα λάβουν μετά από μετακινήσεις μαθητών που γίνονται και στα γυμνάσια και λύκεια της πόλης.

Θέματα για τα οποία έχουν δημιουργηθεί παράπονα σχετικά με την «υποτονική» στάση που έχει κρατήσει η Ένωση Συλλόγων Γονέων.

Οι δύο χθεσινές παραιτήσεις έρχονται να προστεθούν σε ακόμα τρεις παραιτήσεις μελών που είχαν προκύψει για άλλους λόγους τους περασμένους μήνες και πλέον μετά τις αναπληρώσεις μελών που είχαν γίνει δεν υπάρχουν άλλοι εκλεγμένοι ώστε το Συμβούλιο να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Πετρούλα Κορνηλάκη μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι δεν θέλησε να διευκρινίσει το αν απαιτούνται να γίνουν νέες εκλογές, τονίζοντας πως από πλευράς ΔΣ θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται στο καταστατικό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη