Η Γιώτα Αντωνοπούλου επέστρεψε νικήτρια και εστεμμένη από τον διεθνή διαγωνισμό Miss Tourism Universe 2024!

 


Mε πλούσιες εμπειρίες, ένα γεμάτο χαμόγελο και με μια μεγάλη διάκριση επέστρεψε στην Ιεράπετρα η Γιώτα Αντωνοπούλου μετά τη συμμετοχή της στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism Universe 2024 ο οποίος διεξήχθη στις 14 Σεπτεμβρίου στη Βηρυτό του Λιβάνου.

Η 20χρονη Γιώτα από την Ιεράπετρα που ξεκίνησε την πορεία της από τα κρητικά καλλιστεία είχε προκριθεί ανάμεσα σε υποψήφιες από 67 χώρες στις τελικές 24 που συμμετείχαν στον τελικό. Εκεί κατάφερε να διακριθεί με τον τίτλο «Μiss Elegance 2024» και πλέον ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις!

Η Γιώτα βρέθηκε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι και μίλησε για τις εμπειρίες της οι οποίες πέρα από τον διαγωνισμό αφορούσαν φυσικά και στην επίσκεψή της σε μια χώρα που διανύει μια ταραχώδη περίοδο κάτι που όπως είπε η ίδια, πέρα από πολύ αυξημένους ελέγχους στο αεροδρόμιο, δεν της δημιούργησε πρόβλημα πουθενά. Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους αντιδημάρχους Γιώργο Χατζάκη και Φωτεινή Περακάκη που την βοήθησαν ιδιαίτερα στην προσπάθεια μαζί με αρκετούς άλλους χορηγούς της.

Ακούστε αναλυτικά:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη