Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

 


Με ένα καινούργιο ασθενοφόρο ενισχύθηκε χτες Πέμπτη 23/11 ο τομέας ΕΚΑΒ Μεσολογγίου το οποίο και τέθηκε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Το ασθενοφόρο δεν προμηθεύτηκε από το Υπουργείο ή άλλη κρατική υπηρεσία, αλλά έγινε δωρεά από την κυρία Αθηνά Παπαχρήστου από το Μεσολόγγι.

Όπως αναφέρει το messolonghinews.gr, η κ. Αθηνά, η οποία ζει στο Μεσολόγγι και δεν είναι επιχειρηματίας αλλά συνταξιούχος αγρότης, δώρισε ένα ασθενοφόρο υπό τον όρο ότι θα κάλυπτε μόνο τις ανάγκες του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι.

«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ.
Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η κυρία Αθηνά.

Αξίζει να τονιστεί ότι το μόνο «αντίδωρο» που ζήτησε χαριτολογώντας, η κυρία Αθήνα είναι όταν διέρχεται έξω από το σπίτι της το συγκεκριμένο ασθενοφόρο να χτυπά την σειρήνα!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη