ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑΓΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ & ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ

 


Αποχαιρετούμε τον σημαντικό λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που στα 50 χρόνια της καριέρας του αγαπήθηκε από πλήθη κόσμου.

Η βαριά χαρακτηριστική φωνή του, που λατρεύτηκε «απ´ το Βορρά μέχρι το Νότο» θα μείνει αξέχαστη. Όλο το «σινάφι» του , όπως συνήθιζε να λέει, θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου τραγουδιστή και ενός ξεχωριστού ανθρώπου.

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του λαϊκού, αλλά και του έντεχνου τραγουδιού. Οι περισσότεροι δίσκοι του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ από τα σπουδαιότερα γεγονότα της καριέρας του ήταν η συναυλία του στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς συγκέντρωσε 17.000 θεατές εντός γηπέδου και 5.000 εκτός, αφού δεν έβρισκαν εισιτήρια.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.


ΤΟΜΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Ολοκληρώθηκε ο πρώτος χρόνος εφαρμογής του πολυδιαφημιζόμενου από την κυβέρνηση Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και οι αγρότες μας βιώνουν τη δραματική μείωση του αγροτικού τους εισοδήματος.

Συγκεκριμένα, οι Άμεσες Ενισχύσεις που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ) για το 2023 ανέρχονται σε € 939 εκ., δηλαδή € 563 εκ. λιγότερα σε σχέση με το 2022.

Και όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί, το 2023 είναι η χειρότερη χρονιά πληρωμών από την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στη χώρα μας.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη