Με αστυνομική παρέμβαση απομακρύνθηκαν διαμαρτυρόμενοι για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας από το γραφείο του Διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων

 


Στα άκρα έφτασε η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας από φορείς της Ιεράπετρας προς τον διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου, Μανώλη Ανδρεαδάκη με αφορμή το πρόσφατο «εντέλλεσθε» προς το νέο αναισθησιολόγο του Νοσοκομείο Ιεράπετρας για εφημερίες στον Άγιο Νικόλαο.

Στη διαμαρτυρία που αρχικά ήταν προγραμματισμένη  από την Επιτροπή Αγώνα για τις 13 Φεβρουαρίου όμως αναβλήθηκε, συμμετείχαν 10 άτομα, ανάμεσά τους εκπρόσωποι από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αλλά και μέλη από την Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου.

Οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν μέχρι το γραφείο του διοικητή ζητώντας την άμεση ανάκληση του «εντέλλεσθε» από τον κ. Ανδρεαδάκη ο οποίος φάνηκε εξαρχής πως δεν είχε σκοπό να αλλάξει τη στάση του.

Εντός του γραφείου δημιουργήθηκε ένα σκηνικό μεγάλης έντασης με τον κ. Ανδρεαδάκη να καλεί την Αστυνομία για να απομακρύνει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν εκεί ο διοικητής των Νοσοκομείων του Λασιθίου κινήθηκε κατά συμμετέχουσας προσπαθώντας να την απομακρύνει από το γραφείο του τραβώντας την από τα μαλλιά.

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο Νοσοκομείο και τελικά το επεισόδιο έληξε με τους φορείς της Ιεράπετρας να αποχωρούν εν μέσω έντονων διαμαρτυριών ενδεικτικών για το κλίμα που υπάρχει σε όλα τα Νοσοκομεία του νομού σε σχέση με την πρακτικές που ακολουθούνται από την διοίκηση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη