Τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Νίκος Χαραλαμπάκης και ο Δημήτρης Μαρκάκης από τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας


 Ενα κυριακάτικο γλέντι αλλά και την ευκαιρία να τιμηθούν δύο άτομα που έχουν προσφέρει με τον τρόπο τους στην αγροτική ανάπτυξη της Ιεράπετρας, διοργάνωσε χθες, Κυριακή, ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας στο Αpollon Palace.

Mια αγροτική γιορτή την οποία έντυσε με την μουσική του ο Τριαντάφυλλος Στεφανάκης, ο Κυριάκος Καραλάκης, ο Γιώργος Δρακάκης και το λαϊκό σχήμα του Γιάννη Δοξαστάκη, ενώ το παρών έδωσαν οι δύο βουλευτές του νομού, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του ο Νίκος Χαραλαμπάκης, ένας εκ των πρωτοπόρων τόσο στην εξαγωγή προϊόντων, στις νέες μεθόδους κατασκευής θερμοκηπίων αλλά και ως πρόεδρος του ΤΟΕΒ στη λειτουργία του φράγματος Μπραμιανών μέσω της σύνδεσής του με τις πηγές της Μαλαύρας.

Μαζί μ’ αυτόν και ο Δημήτρης Μαρκάκης που από μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί ενεργά με τον αγροτικό συνδικαλισμό έχοντας παράξει σημαντικό έργο ιδίως με το Σύλλογο Ανθοπαραγωγών Ιεράπετρας αλλά και με τον σχολιασμό σε έντυπα και ραδιοφωνικά μέσα.

Τόσο ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, Γιάννης Γαϊτάνης, αλλά και τα δύο τιμώμενα πρόσωπα μίλησαν σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για το παρελθόν το παρών και το μέλλον του αγροτικού τομέα της περιοχής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη